Wolt kuponkód

Íme, egy WOLT kuponkód!
Regisztrálj a WOLT ételrendelős alkalmazásra és használd a WOLTBUDAPEST promóciós kuponkódot.

Így az első házhoz szállításos rendelésedből 1500 Ft kedvezményt kapsz.

Hát nem szuper?

Wolt Kuponkód LogoA WOLT egyébként a Netpincérhez hasonló alkalmazás. Segítségével ételházhozszállítást rendelhetsz telefonodról vagy számítógépedről. Egyelőre Magyarországon csak Budapesten elérhető a szolgáltatás, de remélhetőleg hamarosan egyéb városokba is terjeszkedni fognak. Az applikáció fogadtatása elég jó volt a magyar piacon, jelenleg 5.0-s értékelést kapott az iTunes-on és a Facebook oldalon is elismerő kommentek gyülekeznek. Ételt rendelnél otthonra? Próbáld ki a WOLT-ot! Használd a WOLTBUDAPEST kuponkódot és szerezz 1500 Ft kedvezményt az első rendelésedre!

Alkalmazás: WOLT

Kedvezményes WOLT promókód: WOLTBUDAPEST

WOLT kuponkod WOLTBUDAPEST


Válaszok gyakori kérdésekre a WOLT app-pal kapcsolatban:

 • Miben különbözik a WOLT a Netpincértől? Abban, hogy jobb. 🙂 Legalábbis a promokod.hu szerkesztősége szerint. A legnagyobb különbség, hogy a kiszállítást a WOLT alkalmazottai végzik, így folyamatosan kontrollált és ellenőrzött, magasszintű futárszolgáltatást kapsz. (Magyarul: nincs bunkózás, késés, “elveszett” pizza, stb.) A másik, hogy az app-on keresztül folyamatosan követheted a rendelésedet. (Tehát: nincs telefonálgatás.) Egyszerűen, elegánsabb és modernebb, mint a Netpincér.
 • Mire vonatkozik a regisztárciós kuponkód? A regisztrációs kód a WOLT alkalmazáshoz, az első házhozszállításos rendelés árából 1.500 HUF kedvezmény. Semmi trükk, egyszerűen csak olcsóbb 1.500 HUF-fal az első rendelés. Miért éri ez meg a WOLT-nak? Azért, mert így kapnak egy lehetőséget arra, hogy bebizonyítsák, hogy jó az alkalmazásnak.
 • wolt kuponkod varosokAkárhova kiviszik a WOLT rendeléseket? Egyelőre a WOLT csak Budapest bizonyos részein érhető el… De folyamatosan terjeszkednek. Az alkalmazás viszont automatikusan érzékeli a helyzetedet és ez alapján könnyedén ki tudod találni, hogy tudsz-e rendelni vagy sem.
 • Európa más városában vagyok – itt is tudok rendelni? Hát, ha Északon vagy (Svédország, Finnország, Dánia, Észtország, Litvánia, Lettország), akkor elég nagy az esélyed, hiszen itt már sok városban elérhető a WOLT. Újonnan már Prágában is van WOLT – szóval ott is tudsz rendelni. A többi országra még picit várni kell.

Még kérdésed van? Ne kímélj, dobj egy e-mail-t!

Ha pedig beváltanád az 1.500 Ft-odat, akkor a kedvezményhez használd a WOLTBUDAPEST Wolt kuponkódot!


Hogyan váltsd be a WOLT kuponkód-ot?

wolt kuponkod bevaltas regisztracio

 1. Lépés: töltsd le az appot!
 2. Lépés: Nyisd meg az app-ot a telefonodon és regisztrálj! Regisztrálhatsz Facebook-kal vagy e-mail címmel is (én a Facebook-os regisztrációt választottam, mert így nem kell az adatkitöltéssel vacakolni.)
 3. Lépés: Lépj a profilodhoz és töltsd ki az adataidat.wolt kuponkód beváltás profil

4. Kattints az “Enter a promo code” (fentről a második gombra).

5. Írd be a “WOLTBUDAPEST” Wolt kuponkódot!

6. Fedezd fel milyen éttermek vannak a közeledben, rendelj valamit és használd ki az 1500 Ft kedvezményt, amit a fenti kuponkódnak hála levonhatsz az első rendelésed árából!

FRISSÍTÉS: október 1-től sajnos csak 1000 Ft értékű lett a kuponkód, de ez még mindig nagyon jó kis kedvezmény!

wolt kuponkód beváltás kuponkód

A KEDVENC ÉTTERMEIM A WOLT-ON! (Ezeket próbáld ki Te is!)

wolt kuponkód beváltás

 • Gringos Amigos (Anker) — nagyon jók a wrap-ek, gyors a szállítás, mindig melegen kaptam meg az ételt.
 • Nori Sushibár — én kipróbáltam az összes sushi-s helyet a WOLT-on, nekem a Nori Sushibár volt a nyerő. Kellemes adagot hoznak, nagyon finom és korrekt a kiszállítás is.
 • EZ is BUDAI — A burgerek szuperek. Teljesen jól lehet lakni, korrekt ár.
 • Nemo Fish & Chips – Ha fish & chips-re vágysz, akkor csak is a Nemot javaslom. Régen is rendeltem tőlük — a WOLT kuponkóddal pedig egy kicsit olcsóbban is ki tudtam őket próbálni.

Személyes tapasztalatok a WOLT-tal.

Egyszer előfordult velem, hogy egy nagyobb társasággal rendeltünk 10 burritót. Valahogy az étteremben vagy a kiszállítás során elveszett egy, így csak 9-et kaptunk. Írtam a WOLT ügyfélszolgálatnak, akik gyakorlatilag azonnal reagáltak — 20 percen belül kaptunk egy új burritót (még meleg volt, onnan tudom, hogy új volt). Ráadásul visszaadták az árát és kaptam 1 szállítási kupont is.

Számomra nem az a fontos egy rendelős app-ban, hogy sose hibázzanak, hanem az, hogy ha hibáznak, akkor azt jól kezeljék. A WOLT ebben 100%-ra teljesített!


WOLT KUPONKÓD

Ha ez Téged is meggyőzött és kipróbálnád az appot:

Akkor használd ki az 1.500 Ft-odat és használd a WOLTBUDAPEST Wolt kuponkódot!

FRISSÍTÉS: október 1-től sajnos csak 1000 Ft értékű lett a kuponkód, de ez még mindig nagyon jó kis kedvezmény!


Nézd meg az oldalon többi kuponkódot és kedvezményt: itt!