Wolt kuponkód

Íme, egy WOLT kuponkód!
Regisztrálj a WOLT ételrendelős alkalmazásra és használd a WOLTBUDAPEST promóciós kuponkódot.

Így az első házhoz szállításos rendelésedből 1000 Ft kedvezményt kapsz.

Hát nem szuper?

Wolt Kuponkód LogoA WOLT egyébként a Netpincérhez hasonló alkalmazás. Segítségével ételházhozszállítást rendelhetsz telefonodról vagy számítógépedről. Egyelőre Magyarországon csak Budapesten elérhető a szolgáltatás, de remélhetőleg hamarosan egyéb városokba is terjeszkedni fognak. Az applikáció fogadtatása elég jó volt a magyar piacon, jelenleg 5.0-s értékelést kapott az iTunes-on és a Facebook oldalon is elismerő kommentek gyülekeznek. Ételt rendelnél otthonra? Próbáld ki a WOLT-ot! Használd a WOLTBUDAPEST kuponkódot és szerezz 1000 Ft kedvezményt az első rendelésedre!

Alkalmazás: WOLT

Kedvezményes WOLT promókód: WOLTBUDAPEST

WOLT kuponkod WOLTBUDAPEST


Válaszok gyakori kérdésekre a WOLT app-pal kapcsolatban:

 • Miben különbözik a WOLT a Netpincértől? Abban, hogy jobb. 🙂 Legalábbis a promokod.hu szerkesztősége szerint. A legnagyobb különbség, hogy a kiszállítást a WOLT alkalmazottai végzik, így folyamatosan kontrollált és ellenőrzött, magasszintű futárszolgáltatást kapsz. (Magyarul: nincs bunkózás, késés, “elveszett” pizza, stb.) A másik, hogy az app-on keresztül folyamatosan követheted a rendelésedet. (Tehát: nincs telefonálgatás.) Egyszerűen, elegánsabb és modernebb, mint a Netpincér.
 • Mire vonatkozik a regisztárciós kuponkód? A regisztrációs kód a WOLT alkalmazáshoz, az első házhozszállításos rendelés árából 1.000 HUF kedvezmény. Semmi trükk, egyszerűen csak olcsóbb 1.000 HUF-fal az első rendelés. Miért éri ez meg a WOLT-nak? Azért, mert így kapnak egy lehetőséget arra, hogy bebizonyítsák, hogy jó az alkalmazásnak.
 • wolt kuponkod varosokAkárhova kiviszik a WOLT rendeléseket? Egyelőre a WOLT csak Budapest bizonyos részein érhető el… De folyamatosan terjeszkednek. Az alkalmazás viszont automatikusan érzékeli a helyzetedet és ez alapján könnyedén ki tudod találni, hogy tudsz-e rendelni vagy sem.
 • Európa más városában vagyok – itt is tudok rendelni? Hát, ha Északon vagy (Svédország, Finnország, Dánia, Észtország, Litvánia, Lettország), akkor elég nagy az esélyed, hiszen itt már sok városban elérhető a WOLT. Újonnan már Prágában is van WOLT – szóval ott is tudsz rendelni. A többi országra még picit várni kell.

Még kérdésed van? Ne kímélj, dobj egy e-mail-t!

Ha pedig beváltanád az 1.000 Ft-odat, akkor a kedvezményhez használd a WOLTBUDAPEST Wolt kuponkódot!


Hogyan váltsd be a WOLT kuponkód-ot?

wolt kuponkod bevaltas regisztracio

 1. Lépés: töltsd le az appot!
 2. Lépés: Nyisd meg az app-ot a telefonodon és regisztrálj! Regisztrálhatsz Facebook-kal vagy e-mail címmel is (én a Facebook-os regisztrációt választottam, mert így nem kell az adatkitöltéssel vacakolni.)
 3. Lépés: Lépj a profilodhoz és töltsd ki az adataidat.wolt kuponkód beváltás profil

4. Kattints az “Enter a promo code” (fentről a második gombra).

5. Írd be a “WOLTBUDAPEST” Wolt kuponkódot!

6. Fedezd fel milyen éttermek vannak a közeledben, rendelj valamit és használd ki az 1000 Ft kedvezményt, amit a fenti kuponkódnak hála levonhatsz az első rendelésed árából!

FRISSÍTÉS: október 1-től sajnos csak 1000 Ft értékű lett a kuponkód, de ez még mindig nagyon jó kis kedvezmény!

wolt kuponkód beváltás kuponkód

A KEDVENC ÉTTERMEIM A WOLT-ON! (Ezeket próbáld ki Te is!)

wolt kuponkód beváltás

 • Gringos Amigos (Anker) — nagyon jók a wrap-ek, gyors a szállítás, mindig melegen kaptam meg az ételt.
 • Nori Sushibár — én kipróbáltam az összes sushi-s helyet a WOLT-on, nekem a Nori Sushibár volt a nyerő. Kellemes adagot hoznak, nagyon finom és korrekt a kiszállítás is.
 • EZ is BUDAI — A burgerek szuperek. Teljesen jól lehet lakni, korrekt ár.
 • Nemo Fish & Chips – Ha fish & chips-re vágysz, akkor csak is a Nemot javaslom. Régen is rendeltem tőlük — a WOLT kuponkóddal pedig egy kicsit olcsóbban is ki tudtam őket próbálni.

Személyes tapasztalatok a WOLT-tal.

Egyszer előfordult velem, hogy egy nagyobb társasággal rendeltünk 10 burritót. Valahogy az étteremben vagy a kiszállítás során elveszett egy, így csak 9-et kaptunk. Írtam a WOLT ügyfélszolgálatnak, akik gyakorlatilag azonnal reagáltak — 20 percen belül kaptunk egy új burritót (még meleg volt, onnan tudom, hogy új volt). Ráadásul visszaadták az árát és kaptam 1 szállítási kupont is.

Számomra nem az a fontos egy rendelős app-ban, hogy sose hibázzanak, hanem az, hogy ha hibáznak, akkor azt jól kezeljék. A WOLT ebben 100%-ra teljesített!


WOLT KUPONKÓD

Ha ez Téged is meggyőzött és kipróbálnád az appot:

Akkor használd ki az 1.000 Ft-odat és használd a WOLTBUDAPEST Wolt kuponkódot!

FRISSÍTÉS! ÚJDONSÁGOK A WOLT-ON (NEMCSAK WOLT KUPON HASZNÁLÓKNAK)

Érintésmentes kiszállítás

A Wolt-on mostantól érintésmentes kiszállítás is elérhető. Egyszerűen csak be kell kattintani rendelésnél, hogy ezt szeretnéd és nem is kell találkoznod a futárral. Ezt a koronavírus járvány kapcsán vezették be, de sok egyéb élethelyzetben is jól jöhet. (Pl. influenza szezonban, vagy ha egyszerűen csak nincs időd lemenni egyből az ételedért, mert éppen meeting-elsz vagy ilyesmik).

Újabb területek a kiszállításban

A WOLT app folyamatosan terjeszkedik. Bár egyelőre csak Budapesten elérhető, de annak már egyre több külvárosi részében is. Legutóbb Dél-Pesten és Újpesten vált elérhetővé.

wolt kupon kuponkód kiszállítás budapest

Ez a cikk 2020 májusában frissült, de szerkesztőségünk reményei szerint, hamarosan vidéki városokban is elérhetővé válik ez a remek ételkiszállító alkalmazás.

Mostmár nem csak melegételt lehet rendelni…

Bizony, bizony, egyre több gyümölcs és zöldségbolt, borászat — sőt egyszerű csemegeboltok is elérhetőek. Így ha éppen nem ebédet rendelnél magadnak, csak egy kosár almát… egy virágot, vagy éppen egy üveg rozét, már azt is megteheted. Ha WOLT kuponod is van, akkor pedig ugye az első rendelésből 1000 Ft kedvezményt is kapsz

Érintésmentes borravaló

Nincs is kellemetlenebb, mint amikor az egész lakást fel kell forgatni egy kis apróért, amit a futár markába nyomnál. Szerencsére a WOLT-on ez is teljesen digitális:

wolt borravaló 250 ft példa érintésmentes

WOLT KUPON

Ha ez Téged is meggyőzött és kipróbálnád az appot:

Akkor használd ki az 1.000 Ft-odat és használd a WOLTBUDAPEST Wolt kuponkódot!

wolt kupon wolt kuponkod WOLTBUDAPEST

Nézd meg az oldalon többi kuponkódot és kedvezményt: itt!