Wolt promóciós kuponkód

Íme, egy WOLT kuponkód!
Regisztrálj a WOLT ételrendelős alkalmazásra és használd a WOLTBUDAPEST promóciós kuponkódot.

Így az első házhoz szállításos rendelésedből 1500 Ft kedvezményt kapsz.

Hát nem szuper?

wolt kuponkód logo regisztrációs kódA WOLT egyébként a Netpincérhez hasonló alkalmazás. Segítségével ételházhozszállítást rendelhetsz telefonodról vagy számítógépedről. Egyelőre Magyarországon csak Budapesten elérhető a szolgáltatás, de remélhetőleg hamarosan egyéb városokba is terjeszkedni fognak. Az applikáció fogadtatása elég jó volt a magyar piacon, jelenleg 5.0-s értékelést kapott az iTunes-on és a Facebook oldalon is elismerő kommentek gyülekeznek. Ételt rendelnél otthonra? Próbáld ki a WOLT-ot! Használd a WOLTBUDAPEST kuponkódot és szerezz 1500 Ft kedvezményt az első rendelésedre!

Alkalmazás: WOLT

Kedvezményes promókód: WOLTBUDAPEST

WOLT kuponkod WOLTBUDAPEST


Válaszok gyakori kérdésekre a WOLT app-pal kapcsolatban:

  • Miben különbözik a WOLT a Netpincértől? Abban, hogy jobb. 🙂 Legalábbis a promokod.hu szerkesztősége szerint. A legnagyobb különbség, hogy a kiszállítást a WOLT alkalmazottai végzik, így folyamatosan kontrollált és ellenőrzött, magasszintű futárszolgáltatást kapsz. (Magyarul: nincs bunkózás, késés, “elveszett” pizza, stb.) A másik, hogy az app-on keresztül folyamatosan követheted a rendelésedet. (Tehát: nincs telefonálgatás.) Egyszerűen, elegánsabb és modernebb, mint a Netpincér.
  • Mire vonatkozik a regisztárciós kuponkód? A regisztrációs kód a WOLT alkalmazáshoz, az első házhozszállításos rendelés árából 1.500 HUF kedvezmény. Semmi trükk, egyszerűen csak olcsóbb 1.500 HUF-fal az első rendelés. Miért éri ez meg a WOLT-nak? Azért, mert így kapnak egy lehetőséget arra, hogy bebizonyítsák, hogy jó az alkalmazásnak.
  • wolt kuponkod varosokAkárhova kiviszik a WOLT rendeléseket? Egyelőre a WOLT csak Budapest bizonyos részein érhető el… De folyamatosan terjeszkednek. Az alkalmazás viszont automatikusan érzékeli a helyzetedet és ez alapján könnyedén ki tudod találni, hogy tudsz-e rendelni vagy sem.
  • Európa más városában vagyok – itt is tudok rendelni? Hát, ha Északon vagy (Svédország, Finnország, Dánia, Észtország, Litvánia, Lettország), akkor elég nagy az esélyed, hiszen itt már sok városban elérhető a WOLT. Újonnan már Prágában is van WOLT – szóval ott is tudsz rendelni. A többi országra még picit várni kell.

Még kérdésed van? Ne kímélj, dobj egy e-mail-t!

Ha pedig beváltanád az 1.500 Ft-odat, akkor a kedvezményhez használd a WOLTBUDAPEST regisztrációs kódot!

Nézd meg a többi kuponkódot és kedvezményt: itt!