Bitpanda kuponkód (kupon, amivel 3.000 Ft kapsz az első kripto vásárlásodból)

Íme egy Bitpanda kuponkód!

Regisztrálj Bitpanda-ra a mi kuponkódunkkal, vásárolj kriptovalutát (Bitcoin, Ethereum, stb.) legalább 25 Euróért és azonnal kapsz további 10 Eurót, amit befektethetsz. Így máris ~30% haszonnal indítod az első kriptó-tranzakcióddal!

Jól hangzik ugye?

bitpanda kuponkod

A Bitpanda egy kriptovaluta-váltó (másnéven kriptótőzsde), ahol a legpopulárisabb kriptovalutákkal kereskedhetsz. A Bitcoin-on (BTC) és Ethereum-on (ETH) kívül elérhető Dogecoin (DOGE), Terra (LUNA), Tether (USDT), Cardano (ADA), Solana (SOL) — tehát rengeteg altcoin is. Amiért szeretjük a Bitpanda-t az az, hogy véleményünk szerint ez a legbiztonságosabb és legköltséghatékonyabb kriptóplatform.

És emellé ezzel a Bitpanda kuponkóddal ugye még 10 Eurót is bezsebelhetsz!

Hát nem zseniális? De. 🙂

Bitpanda kuponkód: hogyan szerezd meg?

A kupon érvényesítése pofonegyszerű.

Itt van ez a kedvezményes link: https://www.bitpanda.com/

Amint rákattintasz, aktiválod a kuponkódot. Ezután nincs más dolgod, mint:

  1. Regisztrálni! (Add meg az email címed, és csinálj ingyen egy Bitpanda fiókot!)
  2. Megerősíteni a regisztrációdat! (Biztonsági okokból, meg kell erősítened, hogy valóban egy létező személy vagy.)
  3. Fizess be legalább 25 Eurót a fiókodra.
  4. Kereskedj! (Vegyél akármilyen kriptóvalutát.)

És tadam, tied is a 10 Euró induló bónusz!

3 ok, amiért megéri a Bitpanda-ra regisztrálni!

bitpanda kuponkod 2
  1. Ez az egyik legkönnyebben használható és legáttekinthetőbb kriptovaluta vásárló platform. Egyszerű, szép, ami kell. Pillanatok alatt befektethetsz a neked tetsző eszközökbe.
  2. Több, mint 60 fajta kriptóvaluta (BTC, ETH és altcoin-ok) érhető el itt — és több, mint 1000 egyéb pénzügyi eszköz: részvények (pl. Tesla, Amazon, stb.) , ETF-ek (pl. S&P 500), még arany-befektetés is megoldható a Bitpanda-n.
  3. Biztonságos és költséghatékony. Korábban írtunk róla, hogy ez a legbiztonságosabb és legolcsóbb platform, amit találtunk kriptó témában.

Na meg ugye a 10 Euró bónusz:

Ha szeretnél regisztrálni a Bitpanda-ra ezzel a linkkel 10 Eurót kapsz, miután €25 Euró értékben veszel crypto-t a platformon: https://www.bitpanda.com/ (A regisztráció után egyéb bónuszok is elérhetővé válnak!)

Gyakran ismételt kérdések a Bitpanda platformmal kapcsolatban

bitpanda kuponkod 3
A Bitpanda app: egyszerű, átlátható

Biztonságos a Bitpanda?

Igen, egy Ausztriában bejegyzett cég, EU-s szabályozással. 3 millió felhasználója van és MiFIDII, illetve PSD2 licenszekkel is bír. A kriptóikat offline tárcákban tárolják.

Mennyi ideig él a Bitpanda kuponkód?

Regisztráció után egyből felhasználhatod a Bitpanda kuponodat. Amint megtörtént az első €25 értékű kereskedésed, kapsz $10-et. Sajnos nem tudjuk van-e határideje a felhasználásnak, a legtöbb regisztráló egy napon belül kihasználta a lehetőséget.

Milyen nyelven érhető el a Bitpanda? Használható Magyarországról?

A Bitpanda angolul és németül van. Bár magyar nyelvre nem fordították le, természetesen magyarok Magyarországról is használhatják!

Bitpanda kuponkód

Összefoglalva tehát ez egy remek lehetőség. Ha ez az első kriptóbefektetésed, akkor mindig jól jön egy kis bónusz, ezzel a Bitpanda kuponkóddal ezt megkapod:

Ha szeretnél regisztrálni a Bitpanda-ra ezzel a linkkel 10 Eurót kapsz, miután €25 Euró értékben veszel crypto-t a platformon: https://www.bitpanda.com/ (A regisztráció után egyéb bónuszok is elérhetővé válnak!)

Hajrá!

FIGYELEM! Az ebben a cikkben leírt információk tájékoztató jellegűek és semmi esetre sem minősülnek befektetési tanácsnak. Minden olvasó a saját döntéseiért felelős. Ezzel együtt szerkesztőségünk mindenkit buzdít arra, hogy mindenki alaposan mérje fel minden potenciális befektetése teljes kockázatát és ne feledje, hogy jelenleg a kriptó-befektetések kiemelten kockázatos befektetésnek számítanak. Az aranyszabály: sose kockáztass több pénzt, mint amennyit hajlandó vagy elveszíteni. A cikk írója semmilyen felelősséget nem vállal az olvasó esetleges veszteségeiért. A cikk promóciós linkeket tartalmaz.