REVOLUT kuponkód (3000 Ft-ot kapsz!) — regisztráció meghívóval

revolut kuponkod 3000 ft 5

Élveznéd az ONLINE BANKING előnyeit, és ehhez szeretnél INGYENPÉNZT is kapni? Ne hagyd ki a lehetőséget, itt a REVOLUT!

Az újonnan meghívott regisztrálók nem csak ingyen regisztrálhatnak és ingyen igényelhetnek fizikai bankkártyát, hanem most 3000Ft-os jóváírást is kapnak az első tranzakciójuk után!

Fontos tudni, hogy az akció csak meghívás esetén működik, és ehhez az alábbi linket tudod használni:

REVOLUT kuponkód és regisztráció (3000 Ft kuponnal az első feltöltés után!)

De mi is az a Revolut? Hogyan működik? Kik használhatják? Milyen költségekkel jár?

A Revolut szolgáltatása az első valós alternatíva a hazai bankolásban. A bankolás élményét telefonról és tabletről applikáción keresztül tudod elérni, bármiféle lokációs és időbeli kötöttség nélkül.

A konvencionális bankokkal szemben – akik díjat számítanak fel, ha külföldön fizetsz vagy külföldre utalsz át pénzt – a Revolut nem terhel ilyen költségekkel. Ez az egyik fő oka annak, hogy indulásuk óta már 6M+ felhasználót szereztek.

Számlanyitás és „feltöltés”

A Revolutnál pár perc alatt létrehozhatsz egy számlát, amit közvetlenül a telefonodról is megtehetsz. Ezek után átutalással vagy bankkártyás fizetéssel varázsolhatsz pillanatok alatt egyenleget az újonnan nyitott accountodra.

Ha ezzel megvagy, a következő ésszerű lépés egy fizikai bankkártya igénylése. A többi alapszolgáltatáshoz hasonlóan ezt is díjmentesen teheted meg.

revolut kuponkod 3000 ft 5

Fontos információ, hogy idén májusban elérhetővé vált a forint alapú, devizakonverzió nélküli közvetlen feltöltés is. Így már nem kell más bonyolultabb megoldásokhoz folyamodni a díjmentes feltöltéshez, pár kattintással könnyen elérhető a funkció.

De miért is olyan fontos a forint alapú feltöltés?

Korábban a Revolut kártya egyenlegét euróban, angol fontban és USA dollárban lehetett devizakonverzió nélkül feltölteni, amennyiben rendelkeztél az adott devizanemű számlával.

Minden egyéb devizanem esetén devizakonverzióra került sor, aminek költsége azon múlt, hogy milyen devizaeladási árfolyamon számolt el veled a számlavezető bankod.

Viszont május óta többet nem kell aggódni a konverziós költségek miatt! A Revolut ezzel a hazai piacon jelen lévő remote számlavezetést nyújtó szolgáltatók közötti versenyben az első helyek egyikére került, ehhez kétség sem férhet.

REVOLUT kuponkód és regisztráció (3000 Ft kuponnal az első feltöltés után!)

revolut kuponkod 3000 ft 5

Átutalások

Itt különböztessünk meg két kategóriát:

  • Revoluton belül a felhasználók egymás között azonnali és díjmentes átutalásokat végezhetnek bármelyik kínált pénznemben, 24/7.
  • Revoluton kívül 29 pénznemben utalhatsz pénzt belföldre, külföldre (bankközi átváltási árfolyamom), és 0,5%-os díjat is csak akkor számítanak fel, ha az adott hónapban egy limit (jelenleg 1.850.000 Ft) felett kezdeményezel átutalásokat.
  • A hétvégéken és egyes pénznemekre fix százalékos felárak léphetnek érvénybe, erre érdemes figyelni.

Kriptodevizák

Akár azonnal, egyetlen gombnyomással szert tehetsz kriptodevizás kitettségre: a 29 pénznem közül bármelyiket azonnal és közvetlenül átválhatod bitcoinra, ethereumra, bitcoin cashre és XRP-re anélkül, hogy bármilyen nehézségekkel járna.

A kereskedésedet valós idejű kriptodeviza-grafikonokon követheted a pillanatnyi árfolyamokkal, és árértesítőket állíthatsz be arra az esetre, ha egy kriptodeviza árfolyama elér egy meghatározott értéket.

Revolut kuponkód (3000 Ft-os ajándék)

Az ingyenes regisztrációhoz, az ingyenes fizikai bankkártyához, valamint most az első tranzakció utáni 3000 Ft-os jóváíráshoz a kuponkódot tartalmazó link még egyszer:

REVOLUT kuponkód és regisztráció (3000 Ft kuponnal az első feltöltés után!)

revolut kuponkod 3000 ft 3

És ez az egész megbízható és biztonságos?

Kétségek nélkül állíthatjuk, hogy az egyszerű válasz kisbetűk nélkül: IGEN!

Például, ha elhagyod a kártyádat, fagyaszd be az appban, a Revolut pedig küld neked egy újat. Ha később mégis megtalálod a régit, akkor az appban akár fel is oldhatod a befagyasztását.

Az appban saját magad tudod be- és kikapcsolni a kártyához tartozó szolgáltatásokat, így például az érintéses fizetést, a lehúzásos fizetést, az online fizetést és a bankautomatából való készpénzfelvételt.

Továbbá, ha az appban bekapcsolod a helyalapú biztonságot, és a kártyádat nem ott használják, ahol te vagy, a Revolut értesít róla, és automatikusan letiltanak minden tranzakciót.

Az ingyenes regisztrációhoz, az ingyenes fizikai bankkártyához, valamint most az első tranzakció utáni 3000 Ft-os jóváíráshoz a kuponkód és a link mégegyszer:

REVOLUT kuponkód és regisztráció (3000 Ft kuponnal az első feltöltés után!)

revolut kuponkod 3000 ft 1